U bevindt zich hier: Home > Ons opleidingsaanbod komt naar u toe!

Ons opleidingsaanbod komt naar u toe!

 

Ons opleidingsaanbod komt naar u toe!

De nieuwe opleidingscatalogus is er!

Uw bedrijf doet er alles aan om uitstekend te presteren en zeer concurrentieel te zijn. U weet dat elk van uw werven uniek is en dat er een soepele, maar tegelijk veeleisende organisatie voor nodig is en heeft dat ook gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers nodig die altijd bereid zijn om zich verder te ontplooien.


Constructiv is zich bewust van het belang van deze realiteit en stelt u een overzicht voor in de vorm van een catalogus die een duidelijk en volledig overzicht bevat van de verschillende opleidingen die uw arbeiders in uw regio kunnen volgen. Deze opleidingen worden georganiseerd door centra die erkend zijn door Constructiv, waardoor u recht hebt op zeer veel financiële voordelen.

Uw opleidingen: mee gefinancierd door de sector

U hebt de opleiding van uw keuze gevonden in de opleidingscatalogus of via de zoekmotor op onze website? Als u uw Constructiv Plan Building on People (BoP) naar Constructiv stuurt, kunt u een sectorale financiering krijgen. 

Neem contact op met onze Constructiv-regio voor meer info.

Consulteer hier onze opleidingscatalogussen najaar 2017

Je kan nu via onze Constructiv-regio's onze catalogus als pdf-document aanvragen. Ook de bouwvakarbeiders kunnen de catalogi via deze weg aanvragen.

Antwerpen 
Limburg
Oost-Vlaanderen
Vlaams-Brabant
West-Vlaanderen
Brussel
Bruxelles
Waals-Brabant - Namen - Luxemburg
Luik
Henegouwen
Gemechaniseerde beroepen
Zoek een opleiding