U bevindt zich hier: Home > Voor bouwonderwijs > Voor jongeren > Building Heroes

Building Heroes

De bouwsector  herverovert de jongeren

In België moeten jaarlijks 20.000 werkaanbiedingen voor bouwvakkers worden ingevuld.

Geen makkelijke taak en het zal nog moeilijker worden nu de aanvragen steeds toenemen en er steeds meer nieuwe groene jobs worden gecreëerd. De tewerkstelling in de bouwsector zal met bijna 30 000 eenheden toenemen, dat is 15% van de huidige bezoldigde tewerkstelling…

De sector zal dus worden geconfronteerd met een groot tekort aan geschoolde arbeiders.
Daarom besloot de bouwsector op zoek te gaan naar jonge talenten

Building Heroes wenkt de jongeren ook online

Onze Building Heroes mascottes Max en Sophie nemen de jongeren online mee op een spannend online avontuur (noteer hun adres:  www.buildingheroes.be).
Hun doel: de bouw van hun droomhuis. Spelenderwijs leren de jongeren wat er allemaal komt kijken bij de bouw of verbouwing van een huis.

Bekijk de video van de lancering van Building Heroes!

 Technische info Building Heroes

 Browsers en besturingssystemen die compatibel zijn met het spel:

- De toepassing is compatibel met Windows XP, Windows Vista en Windows 7, in Internet Explorer, Google Chrome, FireFox, Safari en Opera.
- De toepassing is compatibel met Mac OS X 10.5 of recentere versie, in Google Chrome, FireFox en Safari.
- Het spel draait niet op Linux en evenmin op Smartphones en aanraaktablets.
- Het is mogelijk dat het ook niet draait op andere machines of in andere browsers, voor zover deze compatibel zijn met de plug-in Unity 3D

Benodigde middelen:

- Minimale middelen:

  • 600 Mb RAM beschikbaar
  • 20 Mb diskruimte beschikbaar
  • een grafische kaart compatibel minimum DirectX 7 (DirectX 9 aanbevolen voor een identieke weergave)
  • Een processor van 1Gh

- De cijfers kunnen echter variëren afhankelijk van het besturingssysteem en de andere op de computer geïnstalleerde programma’s. Een krachtigere computer zal altijd meer spelcomfort bieden.

 

Minimale resolutie:

- Het spel is voorzien voor een scherm met een minimale resolutie van 1152*864
- In « Full screen mode » is er naast het leescomfort geen beperking van de resolutie.

Installatie van de plug-in Unity 3D:

- Bij de lancering van het spel (knop « Play ») gaat u na of de browser compatibel is met Unity 3D. Als dit niet het geval is, wordt een foutmelding weergegeven.
- Als de plug-in Unity 3D niet geïnstalleerd is (of als de geïnstalleerde versie te oud is), ontvangt u een bericht en een link naar de installateur. Het volstaat dan om te klikken om de installatie van de plug-in te starten. (Het bericht is afhankelijk van het gebruikte platform).
- Als de gebruiker niet over de administratorrechten beschikt, ontvangt hij een melding van Windows die aangeeft dat de plug-in niet kan worden geïnstalleerd. In dit geval moet hij de PC herstarten met de « administrator »-rechten of een beroep doen op de beheerder van het computernetwerk om te zorgen dat deze de installatie uitvoert.

Compatibiliteit met andere programma’s:

- Voor zover wij weten is er geen incompatibiliteit van het spel met een standaard antivirusprogramma.
- Als de computer is aangesloten achter een Proxy server of achter een Firewall en het spel lijkt niet correct te worden gespeeld, moet u nagaan of de sites www.buildingheroes.be en www.Unity3d.com niet geblokkeerd worden door de Proxy en/of de Firewall. De uitwisselingen met de server zijn alleen van het type http, dus behalve als de gastsite of de downloadsite van de plug-in uitdrukkelijk geblokkeerd worden door de Proxy of de Firewall, mag er normaal geen probleem zijn.

Meer informatie:

Er bestaan talrijke forums over Unity 3D die men op het Internet kan raadplegen. Bijvoorbeeld: http://forum.unity3d.com/forums/10-Unity-Support

Bij problemen kunt u ook contact opnemen met de ontwikkelaars op het adres: support@buildingheroes.be. De antwoordtijd kan echter één of twee werkdagen duren.

 


Zoek een opleiding